ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, 06 Δεκεμβρίου 2021

Ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου με την υποστήριξη του EK Affairs διοργανώνει μονοήμερο πρόγραμμα σύγχρονης εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής μάθησης (webinar), με θέμα “Επικοινωνία των Επιχειρήσεων στο Νέο Ψηφιακό Περιβάλλον”, τη Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου 2021, από τις 08:30 μέχρι τις 15:00, με τη χρήση της πλατφόρμας MICROSOFT TEAMS

Ανάγκη Κατάρτισης

Η ψηφιακή εποχή φέρνει μια σειρά αλλαγών στους τρόπους με τους οποίους επικοινωνούμε, συνδεόμαστε, επιλέγουμε προϊόντα και υπηρεσίες. Η πρόσφατη πανδημία ενέτεινε την ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό δραστηριοτήτων υλοποιείται πλέον σε ψηφιακά περιβάλλοντα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι επαγγελματίες καλούνται να αναπτύξουν καινούριες δεξιότητες που θα τους επιτρέπουν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν επικοινωνιακές δράσεις οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς, αλλά και του σύγχρονου ακροατηρίου. Η αξιοποίηση των δεδομένων (data), η ικανότητα να “ακούμε” το κοινό μας και να δημιουργούμε αποτελεσματικά προϊόντα, υπηρεσίες και μηνύματα με βάση την ανθρωποκεντρική διάσταση (ux design), αλλά κυρίως η ανάπτυξη ενός καινούριου τρόπου σκέψης (mindset) που επιτρέπει την προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητα στις συνεχείς αλλαγές είναι πλέον κρίσιμες δεξιότητες για τους οργανισμούς που επιδιώκουν να παραμείνουν ενεργοί, βιώσιμοι και ανταγωνιστικοί.

Στόχοι:

Οι καταρτιζόμενοι:

 1. Να κατανοούν τις σημαντικότερες αλλαγές που φέρνουν τα ψηφιακά εργαλεία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δράσης.
 2. Να αναγνωρίζουν τις διαφορετικές συμπεριφορές/τάσεις/συνήθειες των σύγχρονων ακροατηρίων/κοινών/χρηστών.
 3. Να αντιλαμβάνονται τις προκλήσεις που θέτουν τα ψηφιακά εργαλεία στο σχεδιασμό και υλοποίηση στρατηγικών επικοινωνίας.  
 4. Να σχεδιάζουν ένα πλάνο επικοινωνίας με την αξιοποίηση διαφορετικών ψηφιακών εργαλείων.
 5. Να παράγουν και να διαχειρίζονται περιεχόμενο για τις διαφορετικές πλατφόρμες/μέσα.
 6. Να εφαρμόζουν εργαλεία παρακολούθησης και αξιολόγησης ψηφιακών καμπανιών.
 7. Να αναπτύξουν μια νοοτροπία προσαρμοστικότητας (flexibility) και ανθεκτικότητας (resiliency) απέναντι στις συνεχείς αλλαγές.

Περιγραφή υποψηφίων για συμμετοχή:

 • Τμήματα Marketing
 • Sustainability and Corporate Social Responsibility (CSR)
 • Γραφεία Τύπου/ Press Office
 • Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων
 • Τμήματα Ανάπτυξης Προϊόντων/ Product Development
 • Υπηρεσία Επενδυτικών Σχέσεων/ Investor Relations

Εισηγήτρια:

Η Δρ. Λήδα Τσενέ είναι Διδάκτωρ Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στα social media. Από το 2008 συνεργάζεται με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου ως ερευνήτρια και διδάσκουσα. Το 2010-2014 δίδαξε στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας – Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ, ενώ από το 2012 διδάσκει στο ΜΠΣ Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Από το 2013 συνεργάζεται ως διδάσκουσα με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ενώ από τo 2012 συντονίζει διαδικτυακά σεμινάρια στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με θέμα τις νέες τεχνολογίες, την πολιτιστική διαχείριση και επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και σύμβουλος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και επικοινωνίας, ενώ από το 2005 είναι Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Comicdom Press και από το 2015 founder της Athens Comics Library. Συνεργάζεται με το Impact Hub Athens ως Communication Strategist και Business Development Consultant, ενώ παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής σε θέματα ψηφιακής επικοινωνίας σε εταιρείες και άλλους οργανισμούς. Έχει δημοσιεύσει άρθρα και επιστημονικές εργασίες στην περιοχή των ψηφιακών Μέσων, της δημοσιογραφίας, της επικοινωνίας, των comics, και της πολιτιστικής διαχείρισης.

Η Γλώσσα Διδασκαλίας είναι η Ελληνική.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα:

programma-epikoinwnia-twn-epixeirhsewn-sto-neo-pshfiako-periballon-06-dek-2021.pdf

Δικαίωμα Συμμετοχής: €189,80 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) 

Αρχικό κόστος συμμετοχής: €220,00 + Φ.Π.Α.

Επιχορήγηση ανά άτομο: €72,00

Καθαρό κόστος ανά συμμετέχοντα: €189,80 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

(για ΜΜΕ και ΜΕΓ επιχειρήσεις)

 

Για τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ 

dhlwsh-symmetoxhs-epikoinwnia-twn-epixeirhsewn-sto-neo-pshfiako-periballon-06122021-3uWRG.docx

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν στο email ACBtraining@acb.com.cy το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021.

Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής ή μη προσέλευσης του συμμετέχοντα παρακαλούμε όπως ληφθεί υπόψη ότι το δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί.

Εάν δεν υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων, το πρόγραμμα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλ. 22364612.

-img

Contact us