Ο Δρ. Αχιλλεύς Κ. Αιμιλιανίδης και η δικηγόρος του γραφείου μας Κατερίνα Ηλία συμμετέχουν ως ομιλητές στο συνέδριο «Ο Θεσμός της Βουλής των Αντιπροσώπων (1960-2020)»

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση σήμερα στις 11.30 π.μ από τη σελίδα του γραφείου μας στο facebook τη 2η συνεδρία του διήμερου επιστημονικού συνεδρίου «Ο Θεσμός της Βουλής των Αντιπροσώπων (1960-2020)», στην οποία συμμετέχουν ως ομιλητές ο Δρ. Αχιλλεύς Κ. Αιμιλιανίδης και η δικηγόρος του γραφείου μας Κατερίνα Ηλία με θέμα «Η Αρχή της Διάκρισης των Εξουσιών και το Κοινοβούλιο».

Το συνέδριο συνδιοργανώνουν η Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης εξήντα ετών λειτουργίας της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το συνέδριο πιστοποιείται με 8 μονάδες CPD για σκοπούς ανανέωσης άδειας και για να λάβετε το πιστοποιητικό θα πρέπει να κάνετε προεγγραφή για τις δύο μέρες του συνεδρίου και να προσκομίσετε αποδεικτικό συμμετοχής (π.χ. screenshot της συμμετοχής στο live, ερωτήσεις ή σχόλια) στις πλατφόρμες προβολής του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ

 

Contact us